Bitte Lindqvist - Ordförande och kassör

Jag har hunnit bli pensionär och bor i Skanör. Har 2 katter som tidigare var hemlösa. Sedan jag var 10 år gammal har jag hjälpt hemlösa katter. Har hjälpt katter i Vellinge kommun i mer än 40 år, kastrerat, matat, kört till veterinär,
ordnat hem och stödhem mm. Mitt hjärta brinner för de förvildade katterna och då naturligtvis TNR-metoden.
Var med och bildade Kattpatrullen 2019. Bor i Skanör

Cecilia Ekeblom - Vice ordförande och webansvarig

Jag är utbildad grafisk designer men jobbar nu mest med hästar till vardags och är hästmassör och djupvågsterapeut. Jag bor i Räng tillsammans med min man och våra två döttrar. Under åren har jag hjälpt många förvildade och hemlösa katter i området, som mest hade vi 13 katter i huset. Har själv 5 katter varav 3 är före detta förvildade katter och en är en före detta dumpad tamkatt. Förutom mina 5 katter så har jag även två hästar, en ponny som är vit med svarta prickar (okänd härstamning) och en Frieser. Jag känner ett väldigt starkt engagemang för djurs rättigheter och jag är vegan sedan många år tillbaka. Var med och bildade Kattpatrullen 2019. Bor i Räng

Mathilda Ekeblom - Sekreterare

Jag studerar psykologi och har växt upp med djur omkring mig och känner starkt för djurs rättigheter. Jag är vegan och är uppvuxen på en växtbaserad kost. I min familj har vi 5 katter och två hästar. Jag har lång erfarenhet av volontärsarbete och är ofta med ute i fält och fångar katter och hjälper till med annat praktiskt. Bor i Räng